Accident rutier pe șoseaua Hațeg - Petroșani, între un TIR și o autoutilitară. Un șofer a fost dus cu ambulanța la spital

Un bărbat de 47 de ani a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier, pe drumul național (DN) 66, Hațeg - Petroșani. Acesta se deplasa cu TIR-ul, spre Hațeg, fiind acroșat de o autoutilitară care circula din sens opus. Șoferii implicați în evenimentul rutier sunt din județele Dolj și Gorj. 

„Astăzi, în jurul orei 05:50, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din judeţul Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN66, din direcția Hațeg-Petroșani, la intrarea în localitatea Crivadia, nu a păstrat distanța laterală față de autotractorul care se deplasa din direcția Petroșani–Hațeg, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Gorj, pe care l-a acroșat. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 47 de ani, care a fost preluat de către un echipaj al ambulanței și a fost transportat la Spitalul de Urgență Petroșani pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Radu Ovidiu

Adauga comentariu