Accident rutier cumplit pe o șosea din județ! O femeie a murit decapitată, iar soțul și nepoata ei au fost răniți grav

Azi dimineață, pe drumul național 66, între localitațile Râușor și Pui, s-a produs un accident rutier grav. Un autoturism a lovit frontal o betonieră, iar în urma impactului au rezultat mai multe victime. O femeie a decedat, iar o fetiță de șapte ani a fost rănită grav. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat. 

Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, minora rănită era conștientă și avea leziuni la mâini și la picioare, iar femeia care a decedat a fost decapitată. 

„Conducătorul autoturismului care circula din direcția Hațeg-Petroșani este un bărbat de 63 de ani, din municipiul Vulcan, pasagera decedată are 56 de ani, tot din Vulcan, iar fata rănită (nepoata celor doi) are șapte ani. Cauza accidentului o constituie pătrunderea pe contrasens. Polițiștii vor efectua cercetări privind circumstanțele producerii evenimentului rutier, in cauza fiind intocmit dosar penal”, a transmis IPJ Hunedoara.

Șoferul de pe betonieră are 42 ani și nu a suferit leziuni. Se lucrează la descarcerarea șoferului autoturismului, care este încă în viață. 

Sursa foto: gddhd.ro

Adauga comentariu