Abia intrați în Consiliul Local Vulcan, doi aleși liberali riscă excluderea din partid. Au făcut „echipă” cu PSD și Pro România

Aleșii locali de la PNL, proaspăt intrați în Consiliul local al municipiului Vulcan, riscă să fie dați afară din partid. Asta, după ce, au participat la o conferință de presă organizată de PSD și Pro România. Tema conferinței a fost crearea unei „echipe de lucru” formată din consilierii locali de la cele trei partide. 

„Am luat act astăzi, cu surprindere, de prezența colegilor noștri din Organizația PNL Vulcan care, în urma alegerilor locale de duminică, au acces în Consiliul Local, la o conferință de presă comună a PSD și Pro România. 

Am aflat, de asemenea, că fără să fim consultați anterior, între reprezentanții majorității partidelor politice cu reprezentare în Consiliul Local Vulcan, inclusiv cei doi consilieri locali ai Partidului Național Liberal, s-a decis să se creeze «o echipă» de lucru, după cum s-a anunțat public.

Partidul Național Liberal – Filiala Județeană Hunedoara ține să precizeze că nici nu se pune problema unei alianțe ori înțelegeri cu PSD, nici la nivel local, nici la nivel județean. Decizia Biroului Politic Național in acest sens este fermă și clară!

Totodată, dorim să precizăm că cei care au participat la conferința de presă de la Vulcan vor fi propuși spre excludere în prima ședință a Biroului Politic Județean al PNL Hunedoara”, se arată într-un comunicat semnat de președintele interimar al PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu. 

Conform datelor finale de la alegerile locale, furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, cei doi consilieri locali ai PNL sunt Dănuț Anghel și Claudia Simona Constantin. În Consiliul Local Vulcan au mai intrat șase consilieri de la PSD, cinci de la Pro România și patru de la USR. Dănuț Anghel a fost și candidatul PNL la la funcția de primar al municipiului Vulcan. 

Adauga comentariu