(VIDEO) Momente stânjenitoare pentru premierul Viorica Dăncilă, la Hunedoara. O femeie i-a cerut demisia pentru că „aprobă legi care fac rău”

Premierul Viorica Dăncilă a avut parte de un moment stânjenitor astăzi, în timpul vizitei din municipiul Hunedoara. Șefa Guvernului a fost întrebată de o femeie de ce nu demisionează, pentru că aprobă legi care fac rău. În replică, Viorica Dăncilă i-a spus hunedorencei că o respectă, că este un bun român și a făcut apel la solidaritate între femei.

Dialogul dintre premierul României și femeia care i-a adresat întrebarea incomodă a avut loc în zona Pietonalei Corvin, din municipiul Hunedoara, chiar în momentul în care Viorica Dăncilă se pregătea de plecare.

„Doamna Dăncilă, o întrebare vă rog, de ce nu vă dați demisia? Aprobați legi și numai rău faceți", a întrebat-o

Premierul a dat următorul răspuns: „Pentru că aceste legi sunt pentru oameni și pentru că sunt un bun român, iar un bun român ține cu România și vrea stabilitate în țară și cred că demisia unui guvern care a făcut pentru români trebuie să continue să meargă mai departe pe aceeași linie. Și vreau să vă spun un lucru: sper ca dumneavoastră, că sunteți femeie, să dați dovadă de solidaritate între femei. Eu vă respect opinia și sper că, dacă vă uitați la tot ce a făcut acest Guvern, să vă răzgândiți. Mi-a părut bine".

Hunedorean amendat pentru că a huiduit-o pe premierul Viorica Dăncilă

Tot în municipiul Hunedoara, la momentul sosirii la Primăria Municipiului, un tânăr i-a strigat primului-ministru: „Rușine, p.....a satului!” și „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!”. Motiv pentru care, a fost legitimat și amendat de către jandarmii prezenți la fața locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Hunedoara, Simona Fodoca, bărbatul a fost amendat pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, articolul 2, al. 1, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare.

Bărbatul care a huiduit-o pe premierul Dăncilă nu a contestat amenda aplicată de jandarmi, recunoscând că i-a adresat câteva „cuvinte de drag”.

 

 

Adauga comentariu