(VIDEO) Imagini violente cu încăierarea dintre polițiști și petrecăreții din municipiul Hunedoara. Oamenii legii au fost amenințați cu moartea și loviți cu bâtele

Scandalul din municipiul Hunedoara, dintre forțele de ordine și petrecăreții care făceau grătare între blocuri a fost extrem de violent. Drept dovadă stau imaginile surprinse la fața locului, în care se vede inclusiv momentul în care un polițist este lovit cu bâta de către un individ. Oamenii legii au fost amenințați, îmbrânciți și sfidați de către petrecăreți. 

Trei bărbați au fost ridicați de la fața locului și duși la secția de poliție. În cazul lor, instanța a dispus arestarea preventivă. Aceștia sunt Arpad Kalanyos, Mihail-Sorinel Kalanyos și Robert Valentin Kalanyos, fiind vorba de un tată și doi fii ai săi. 

Conflictul a avut loc duminică, în Cartierul Micro 7, din municipiul Hunedoara. Oamenii legii au fost solicitați de către un hunedorean, deranjat de zgomotul provocat de niște vecini care au încins grătarele între blocuri și ascultau muzică cu sonorul la maximum. Agenții care au intervenit au fost amenințați cu moartea și loviți cu bâtele. Mai grav de atât, unul dintre indivizi s-a înarmat cu un topor și i-a amenințat pe oamenii legii că-i omoară. 

Sursa foto/video: adevarul.ro

 

 

Comentarii

Calin Nicolae

08.05.2019 09:01

Cred ca ne trebuie legi adevărate, si aspre, care sa descurajeze actele de huliganism....in paralel cu acestea ne trebuie legi clare,precise care să apere forțele de intervenție în cazuri de interventie in forta impotriva celor certați cu legea...uzul de arma trebuie legiferat clar si sa apere in toate cazurile viata celor imputerniciti sa ne asigure siguranta vietii...

Ionuț

09.05.2019 21:43
Ăștia fac legi doar pentru acești nemernici... dacă ajung la închisoare o sa iasă imediat... Are PSD ul grija maxima de astfel de specimene!

Adauga comentariu