(VIDEO EXCLUSIV) Reglare de conturi ca în Evul Mediu pe străzile din Calafat. Imagini incredibile cu confruntarea dintre clanuri de acum două zile

A fost bătaie fără reguli, doar cu sete de răzbunare, pe o stradă din orașul Calafat duminică după-amiaza. Totul ar fi pornit de la o tamponare în trafic între doi șoferi aparținând unor clanuri rivale. Scandalul s-a mutat pe o altă stradă din oraș, acolo unde mai mulți membri ai familiei Mustafa au mers cu gând de răzbunare. După ce au distrus două dintre mașinile clanului Durac, a fost alertată poliția.

La momentul în care primul echipaj de poliție a ajuns la fața locului, se duceau adevărate lupte de stradă între zeci de țigani, femei și bărbați, unii dintre ei înarmați cu bâte și cozi de topor. 

Pe imaginile suprinse în momentul înfruntării se vede clar că polițiștii sunt depășiți numeric, iar prezența lor este ignorată total de combatanți. În timp ce țiganii continuă să se bată chiar lângă mașina de poliție, oamenii legii încearcă să calmeze spiritele folosind spray-uri lacrimogene. 

Pe filmare se vede și momentul în care polițitul care pulverizează spray lacrimogen este lovit cu bâta de un bărbat deranjat de intervenția lui. După minute bune de bătaie, agresorii se îndepărtează de zona de confruntare, dar nu renunță la bâtele pe care le țin amenințător în mână.  Spiritele s-au calmat cu adevărat abia după ce au ajuns mascații și i-au făcut pe țigani să renunțe la atacul furibund.

Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. După incidente, mai multe persoane au fost audiate întreaga noapte, iar un tânăr de 18 ani a fost identificat ca fiind cel care l-a lovit pe polițist cu bâta peste mână. Acesta a fost reținut, iar ieri a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Adauga comentariu