(VIDEO) Caz cutremurător la Petroșani. Copilă de 11 ani, violată și șantajată de un individ de 45 de ani. Mama fetei susține că a anunțat Poliția de o lună

O copilă de 11 ani a fost abuzată sexual de un individ de 45 de ani, din Petroșani. Monstruozitățile la care a fost supusă minora nu sunt de dată recentă, ci s-ar fi derulat de mai mult timp. Mama fetei spune că a sesizat Poliția din Petroșani cu o lună în urmă, dar nu s-au luat măsuri, scriu cei de la observatorulnational.ro. Abia ieri, în jurul orei 22.00, polițiștii au descins la domiciliul monstrului, pentru a-l ridica și duce la audieri. 

„În acest caz a fost deschis dosar penal pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal. O femeie de 34 de ani a reclamat în cursul acestei seri că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost violată de un bărbat de 45 de ani. Aceasta a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuința bărbatului de 45 de ani, din Petroșani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora. Minora a fost condusă la sediul Poliției, pentru a fi audiată în legătură cu fapta sesizată (va fi supusă unei expertize medicale în regim de urgență). În cauză a fost întocmit dosar penal, în funcție de cercetări urmând a se dispune măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, a informat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Cazul minorei violate a ajuns și în atenția jurnaliștilor din Valea Jiului. Potrivit jurnalistului Robert Vagner, mama fetei susține că a sesizat Poliția în urmă cu o lună, a fost îndrumată să depună o plângere, dar nu s-a luat nicio măsură. Femeia spune că a trăit într-o teroare continuă, pentru că Petru Rafan o amenința cu moartea în cazul în care va divulga ceea ce s-a întâmplat cu fiica ei. 

„Mi-au spus de la poartă, de la poliție că nu mă pot ajuta și că am timp 90 de zile să depun o plângere. Eu ce încredere să mai am în polițiști când cu acordul lor fiica mea este șantajată, filmată și violată de către un recidivist? Eu am fost contrânsă prin amenințări să mă culc cu acest monstru care mă amenința că dacă nu fac asta, va trimite colegi din închisoare și voi fi moartă. A venit fiica mea minoră și mi-a spus că el vrea să facem sex în trei și să filmeze partida și sincer am fost disperată și fără niciun ajutor” a declarat femeia de 34 de ani, citată de observatorulnational.ro.

Revenim cu detalii... 

 

Adauga comentariu