Verificări la Poliția Petroșani, după cazul minorei violate și șantajate. Șeful Poliției Române a cerut rezultatele controlului

Cazul minorei din Petroșani, violată și șantajată de vecinul său, provoacă tulburări în Poliția Municipiului Petroșani. Asta, după ce, mama minorei a declarat că de o lună a anunțat polițiștii despre ororile prin care trece fiica sa, dar aceștia nu au luat măsuri. Conducerea IPJ Hunedoara a dispus o anchetă internă la Poliția Petroșani, pentru a stabili dacă, într-adevăr, femeia a reclamat faptele anterior datei de 12 februarie 2020. 

„Aspectul dacă femeia a sesizat anterior datei de 12.02.2020 faptele către Poliția Municipiului Petroșani, va fi stabilit pe parcursul verificării interne dispuse în regim de urgență se conducerea IPJ Hunedoara”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Pe de altă parte, inspectorul general al Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, a cerut să i se comunice de urgență rezultatele controlului dispus de IPJ Hunedoara la Poliția Municipiului Petroșani. 

„Șeful Poliției Române a dispus să i se transmită de urgență rezultatul verificărilor întreprinse de către IPJ Hunedoara. Așteptăm rezultatul verificărilor și se va dispune în consecință”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Române. 

Verificările la Poliția Municipiului Petroșani sunt efectuate de Compartimentul de control intern al IPJ Hunedoara. 

Citește și: (VIDEO) Caz cutremurător la Petroșani. Copilă de 11 ani, violată și șantajată de un individ de 45 de ani. Mama fetei susține că a anunțat Poliția de o lună

Sursa foto: realitateadehunedoara.ro

Adauga comentariu