UPDATE. Violatorul copilei din Petroșani, reținut de polițiști. Ancheta în acest caz ar putea fi extinsă

În cursul acestei nopți individul din Petroșani, acuzat că a violat și șantajat o minoră de 11 ani a fost reținut. Acesta se numește Petru Rafan și va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani cu propunere de arestare preventivă. Este posibil ca ancheta în acest caz să fie extinsă, în cazul în care vor apărea informații și probe noi. Potrivit unor surse, individul ar fi obligat-o pe minoră să întrețină relații sexuale cu alți bărbați. În telefonul bărbatului ar fi fost găsite filmulețe porno cu minora, pe care acesta le folosea ca să o șantajeze.

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore în cursul nopții. El va fi prezentat magistraților petroșăneni aub acuzația de viol și șantaj (avea înregistrări cu fata și o șantaja că le va face publice dacă fata va spune despre relatiile sexuale mamei sau altor persoane). Strategia de anchetă va fi stabilită împreună cu procurorul de caz. Cercetările sunt în curs, dacă vor fi identificate elemente infracționale noi, se poate extinde încadrarea juridică sau declina dosarul catre structurile judiciare competente”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Petru Rafan folosea acele înregistrări video ca să o șantajeze pe minoră și pe mama ei cu divulgarea lor, în cazul în care vor vorbi despre monstruozitățile la care au fost supuse. Asta, în contextul în care, mama minorei susține că individul a obligat-o și pe ea să întrețină relații sexuale cu el, amenințănd-o că va publica imaginile. 

 

Adauga comentariu