UPDATE Un motociclist este căutat într-o pădure din judeţul Arad. Apelantul la 112 susţine că este obosit şi deshidratat

Un motociclist a cerut ajutor prin 112 după ce a rămas în pană în pădure, mai sus de  localitatea Obârșia. Acesta nu are semnal la telefon.

„Au fost alocate forțe de intervenție de la Secţia de Pompieri Bârzava, 2 Pompieri cu o auto de teren, un echipaj SMURD de tip B, 2 jandarmi cu un auto de teren, 2 polițiști de la postul Petriș şi 2 angajați de la Ocolul Silvic cu un auto de teren. Apelul la 112 a fost preluat de către colegii din județul HD. Apelantul susține ca este obosit şi s-a deshidratat. Localizarea a fost făcută de către colegii de la 112 Hunedoara în funcție de coordonatele pe care le-a furnizat apelantul” , a declarat George Pleşca purtător de cuvânt al ISU Arad.

De asemenea, în sprijin a fost solicitat şi un echipaj Salvamont Salvaspeo.

UPDATE: În sprijin au plecat și doi pompieri de la Bârzava care dețin motociclete enduro și cunosc traseele.

UPDATE: Victima, bărbat 42 de ani din județul Gorj a fost găsit de plt. Maj Leric George, de la Secţia Bârzava, aflat în timpul liber, membru a unui club de Enduro. A fost predat coborât până la echipajul SMURD, este în stare bună, dar deshidratat.

Adauga comentariu