Un medic, o infirmieră și un brancardier de la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului din Deva, diagnosticați cu Covid-19

Numărul cadrelor medicale din județ afectate de epidemia cu noul coronavirus crește de la o zi la alta. Medicul Ciprian Duțulescu de la Unitatea de Primire Urgențe (UPU), o infirmieră și un brancardier de pe aceeași secție au fost diagnosticați cu Covid-19. Cei trei au stat carantinați, în incinta Spitalului Județean de Urgență Deva, împreună cu alți 12 colegi de la UPU. Informația a fost confirmată de medicul Ciprian Duțulescu. Acesta a mai spus că va sta internat pentru tratament pe Secția de Boli Infecțioase a SJU Deva. 

Cei 15 angajati ai UPU Deva (foto sus), respectiv doi medici, șapte asistenți medicali, trei infirmiere, doi brancardieri și un operator au rămas în carantină după tura din noaptea de duminică, 29 martie. Din data de 30 martie, autoritățile din sănătate au decis închiderea SJU Deva pe o perioadă de 14 zile, după ce mai mulți angajați ai unității medicale și pacienți au fost depistați cu infecție cu noul coronavirus. 

 

Adauga comentariu