Un hunedorean a plătit 1.200 de lei unor escroci, pentru că i-au stropit țevile de apă. Polițiștii îi caută pe falșii instalatori

Un hunedorean a fost escrocat ca la carte de niște indivizi care s-au pretins a fi angajați la „firma de furnizare a apei”. Indivizii au fost lăsați să intre în locuință de către prorpietar, au stropit conductele din apartamentul bărbatului cu ceva soluție, iar pentru „lucrare” au pretins 1.200 de lei. După ce le-a dat banii, hunedoreanul a realizat că a fost înșelat, prin urmare a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-i prinde pe făptași. 

„Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat de 50 de ani, despre faptul că ieri, în jurul orei 12:00, la ușa locuinței sale, din municipiul Hunedoara, s-au prezentat trei bărbaţi care au pretins că ar fi angajaţi ai societăţii de furnizare a apei. Cei trei, cu acordul proprietarului, au pătruns în locuință, unde au stropit cu o soluție țevile de apă, după care i-au pretins hunedoreanului, pentru «lucrare» 1.200 de lei, sumă care a şi fost înmânată de proprietar. Ulterior, acesta şi-a dat seama că a fost victimă a unei infracţiuni, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor, care au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Deocamdată, autorii escrocheriei nu au fost identificați. 

Adauga comentariu