Un hoț a dat atacul în Primăria Deva. A furat telefonul directoarei de la Taxe și Impozite

Un hoț a dat atacul, ieri, la Primăria Deva, la Direcția de Taxe și Impozite. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a intrat direct în biroul șefei Direcției, Carla Popa, a profitat de faptul că nu era nimeni în încăpere și i-a furat acesteia telefonul. Directoarea spune că nu a lipsit mult, iar când s-a întors nu mai avea telefonul pe birou.

„Totul a durat aproximativ două minute. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observa cum bărbatul intră în birou, se uită peste tot, apoi iasă afară și intră iar. Ia telefonul și pleacă”, spune directorul Direcției de Taxe și Impozite Deva, Carla Popa. 

Ce nu știa hoțul, care este din Petroșani, era că toate spațiile din instituție sunt supravegheate video. La scurt timp după producerea furtului, angajații direcției au anunțat poliția, iar pe rețelele de socializare au fost distribuite fotografii ale bărbatului. Polițiștii au reușit în scurt timp să pună mâna el și să recupereze tot prejudiciul.

„Poliția a fost extrem de operativă, l-au prins rapid pe individ și mi-au recuperat telefonul”, mai spune Carla Popa.

Hoțul, Revitea Ioan Sebastian, este un bărbat din Petroșani, recidivist și fără ocupație.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Deva au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 42 de ani, din Petroșani, pentru infracțiunea de furt calificat. În data de 25 februarie, în jurul orei 13:30, a pătruns fără drept într-un birou aparținând Direcției de Taxe și Impozite Locale Deva, de unde, profitând de faptul că nu se afla nimeni, a sustras un telefon Iphone 7 Plus, care aparținea unei angajate a acestei instituții, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.900 de lei. Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Deva, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

Adauga comentariu