Un francez stabilit cu traiul în Săcărâmb a fost găsit mort în curtea casei. Bărbatul locuia singur

Un bărbat originar din Franța, care locuia în Săcărâmb, a fost găsit mort în curtea casei în această seară. Vecinii acestuia s-au alaramat după ce nu l-au mai văzut de câteva zile. Rocher Gerard Albert Paul, în vârstă de 68 de ani, locuia singur și de câteva luni își vânduse casa și terenurile pe care le avea în comuna hunedoreană. Noii proprietari l-au lăsat să mai stea o perioadă în imobilul pe care l-au achiziționat de la el.  

„Era venit de dinainte de anul 2000 în Săcărâmb. Își cumpărase o casă pe care a vândut-o în primăvara aceasta pe o sumă frumușică. Bărbatul a fost lăsat să mai stea în casă de noii proprietari. Avea vreo trei căței, vreo zece pisici. O vecină chiar pe mine m-a sunat să-mi spună că are suspiciuni că s-a întâmplat ceva cu el. Că nu l-a mai văzut de vreo trei zile și că avea un câine credincios, foarte bătrân, care nu-l abandona niciodată. Acum, fiind flămând, câinele a mers la ea, iar femeia i-a dat de mâncare. Am îndrumat-o să meargă să vadă despre ce este vorba. Femeia a mai chemat un vecin și împreună au mers și au găsit cadavrul”, a relatat Petru Cîmpian, primarul comunei Certeju de Sus. 

Vecinii francezului au alertat serviciile de urgență prin 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Hunedoara. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, membrii echipajului au constatat decesul, nefiind descoperite urme de violență pe corpul decedatului.  

Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara, în urma necropsiei urmând să se constate cauza decesului. 

Din spusele martorilor, bărbatul a fost găsit în poziție orizontală, cu fața în sus și cu mâna în zona inimii. Oamenii din Săcărâmb nu au reușit să afle ce anume l-a atras pe francez la ei în sat. Rocher Gerard Albert Paul a locuit singur în toți cei 20 de ani de când a venit în comuna hunedoreană. Bărbatul nu avea niciun venit și chiar acumulase diverse datorii. 

Adauga comentariu