Turiștii care merg în pasul Vâlcan au patru kilometri pe care se pot da cu sania. Consilierii județeni au decis închiderea circulației pe DJ 664

Vara - drum județean, iarna - pârtie de schi și de săniuș. Este vorba despre drumul care duce în Pasul Vâlcan, care pe timp de iarnă este impracticabil. 

Consilierii județeni au decis închiderea temporară a circulației rutiere pe sectorul de drum județean 664, între întoarcere telegondolă (km 38+300) și telegondolă Vulcan (km 42+500, pe perioada sezonului de iarnă). Măsura va fi valabilă până la data de 31 martie 2020.

Închiderea circulației pe acest sector de drum a fost luată ca urmare a faptului că din cauza declivității mari, a producerii de avalanșe în urma căderilor mari de zăpadă, traficul rutier nu se poate desfășura fluent și în condiții de siguranță.

Pentru că în zonă pârtiile nu sunt întreținute, măsura de închidere a drumului îi bucură pe turiști, care se pot bucura astfel de sporturile de iarnă.

Sectorul de drum închis va fi semnalizat corespunzător cu bariere pe care sunt montate indicatoare rutiere ”Accesul interzis”, completate cu indicatoare ”Drum închis până la data de 31.03.2020”.

Adauga comentariu