Trafic rutier închis pe o stradă din Deva. O altă arteră rutieră este restricționată până luni, 15 iulie

Primăria municipiului Deva aduce la cunoștința participanților la traficul rutier închiderea circulației rutiere pe strada Orizontului din municipiul Deva, la trecerea de nivel cu calea ferată, la km 479 +449. Circulaţia rutieră în această zonă va fi închisă sâmbătă, 13 iulie 2019, între orele 7:00-19:00. Varianta ocolitoare este strada Hărăului - drum tehnologic în lungul căii ferate - Groapa de gunoi.

Măsura a fost luată la solicitarea constructorului spaniol FCC Construccion S.A. Barcelona – Sucursala București, ca urmare a executării unor lucrări de buraj piatră la trecerea de nivel cu calea ferată şi refacere terasament, în cadrul proiectului ,,Reabilitarea liniei de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan-European pentru circulația trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h - Tronsonul 3: Simeria-Gurasada”.

Din același motiv, începând de astăzi și până luni, circulația este restricționată pe Calea Zarandului, pe prima bandă de circulație, pe sensul de mers Bucureşti-Arad, la km 483 + 067,81(în dreptul Staţiei de epurare a SC Apa Prod SA Deva) la podeţul de la trecerea de nivel cu calea ferată, între km 392+539 şi km 392+000.

Traficul rutier pe prima bandă de circulaţie va fi închis zilnic, în intervalul menţionat, între orele 7:00-19:00.

 

Adauga comentariu