Trafic restricționat pe Calea Zarandului, timp de două luni și jumătate. Prima bandă de circulație, de pe sensul de mers București-Arad, va fi închisă

Trafic rutier restricţionat, pe Calea Zarandului din Deva. Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința participanților la traficul rutier închiderea circulației rutiere pe Calea Zarandului din municipiul Deva, pe prima bandă de circulaţie, pe sensul de mers Bucureşti-Arad, între km 392 + 000 – km 393+300 (la trecerea de nivel cu calea ferată de la Balata până la Izvorul Decebal din Deva. Restricţia de circulaţie se aplică în perioada 12 august 2019 – 30 octombrie 2019.

Măsura a fost luată la solicitarea constructorului spaniol FCC Construccion S.A. Barcelona – Sucursala București, ca urmare a executării unor lucrări la terasamentul căii ferate, în cadrul proiectului ,,Reabilitarea liniei de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan-European pentru circulația trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h - Tronsonul 3: Simeria-Gurasada”.

 

 

Adauga comentariu