Tentativă de omor. Doi hunedoreni au fost arestați, după ce l-au bătut și călcat cu mașina pe prietenul lor de pahar

Un bărbat 43 de ani, din Băcia a fost snopit în bătaie, apoi călcat cu mașina de prietenii săi de pahar. Totul s-a întâmplat în parcarea unui restaurant din Simeria, în noaptea de 8 februarie. Victima cu alți doi prieteni au mers la restaurant, unde au consumat băuturi alcoolice. Potrivit unor martori, cearta a plecat de la faptul că victima l-ar fi dat de gol pe unul dintre prietenii săi, spunându-i soției lui unde se află, atunci când aceasta l-a căutat la telefon. Pentru acest fapt, Atila Iosif Lorincz și Nicolae Constantin Mealha au considerat că pârâciosul trebuie pedepsit. Au ieșit toți trei afară, Meahla l-a lovit cu pumnii și picioarele până a căzut pe asfalt, iar Lorincz a trecut peste el cu mașina. După care, bărbatul de 43 de ani a fost lăsat să zacă pe asfalt, iar cei doi agresori au fugit de la fața locului. După câteva zile, agresorii au fost prinși de oamenii legii, unul fiind trimis în arest preventiv, iar altul în arest la domiciliu. 

„În data de 08.02.2020, în jurul orei 23:25, Poliţia Orașului Simeria a fost sesizată despre faptul că, în parcarea unui restaurant din Simeria, un pieton a fost lovit de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei. La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp echipajele de ordine publică şi poliţie rutieră, care au demarat primele cercetări şi au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Băcia. Acesta le-a declarat poliţiştilor că, în urma unor discuții în contradictoriu cu un vecin din comuna Băcia, alături de care a consumat băuturi alcoolice în restaurant, acesta l-a lovit cu mașina.

Cel bănuit de comiterea faptei, un bărbat de 39 de ani, a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Băcia. Pe raza aceleeași localităţi a fost depistat un alt localnic, un tânăr de 24 de ani, care a luat parte la incident (se pare că şi acesta a lovit victima, cu pumnii şi picioarele). Victima agresiunii a fost transportată la U.P.U. Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în timp ce poliţiştii au întocmit, în cauză, dosar de cercetare penală”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În urma administrării probatoriului, în cursul zilei de ieri, cei doi agresori au fost reţinuţi şi prezentați magistraţilor Tribunalului Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale. Instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Atila Iosif Lorincz, acuzat de tentativă de omor, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe şi părăsirea locului accidentului. Nicolae Constantin Mealha a fost plasat în arest la domiciliul tot pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe. Decizia Tribunalului Hunedoara nu este definitivă, putând fi contestată la instanța superioară. 

Sursa foto: ph-online.ro

Adauga comentariu