Tâlhărie, în Deva. O femeie care practica prostituția, jefuită de un potențial client. Bărbatul a chemat-o să întrețină relații sexuale, dar i-a furat toți banii și telefonul

Un tânăr a fost identificat şi arestat preventiv la scurt timp după ce a comis o infracţiune de tâlhărie calificată, asupra unei femei din municipiul Deva. Aceasta, cunoscută drept o femeie care practică prostituția, a fost bătută și lăsată fără bani și fără telefon de un posibil client. Bărbatul a acostat-o pe victimă, care a mers de bunăvoie într-o clădire părăsită petnru a întreține relații sexuale cu el. Acolo însă femeia a avut parte de o „surpriză” neplăcută.

„În data de 15.09.2019, la ora 23:25, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 38 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la intersecția străzilor Calea Zarandului cu strada Dorobanților, din Deva, a fost acostată de un bărbat care i-a cerut să îl însoțească pe strada Dorobanților, într-o clădire dezafectată, pentru a întreține raporturi sexuale. Profitând de adăpostul întunericului, individul a lovit-o pe femeie și a deposedat-o de poșeta în care avea 230 de lei și telefonul mobil. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma cercetărilor, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au identificat prezumtivul autor al faptei reclamate. Acesta este un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Galați”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Tânărul a fost reţinut preventiv şi prezentat magistraţilor Judecătoriei Deva, care au dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile.

Adauga comentariu