„SkirtBike” - parada celor mai cochete femei pe bicicleta, la Deva

Sâmbătă, 14 septembrie 2019, începând cu ora 17.00, în Parcul Cetății din Deva, va avea loc parada „SkirtBike”, ediția a VII-a – „Neon”, un marş biciclistic urban, destinat cu precădere femeilor. Anul acesta, organizatorii evenimentului și-au propus să coloreze orașul, cum nu au mai facut-o până acum, invitându-le pe participantele la paradă să poarte haine și accesorii în culori neon.

Potrivit organizatorilor, pe lângă parada „SkirtBike”, la evenimentul de la Deva vor fi oferite numeroase premii atât la tombolă, cât și pentru felul în care participantele vor răspunde dress-codului propus, dar și pentru modul în care și-au decorat bicicleta. De asemenea, vor mai fi un recital de muzică bună susținut de trupa Quas și copiii de la The Story, un candy bar cu dulciuri homemade oferite de „Ritual by Ioana Bogdan” și alte „ingrediente” care vor completa atmosfera. 

Curentul „SkirtBike” a fost inspirat din curentul „cycle chic” care s-a răspândit rapid din Copenhaga în New York și Tokyo. În România, mișcarea „SkirtBike” a debutat în 2010 la București ca blog destinat promovării ciclismului urban pentru femei, fiind singurul manifestare din țară de acest gen adresată femeilor. Anul acesta, parada „SkirtBike” se organizează în 20 de orașe din Romania: Baia Mare, Bacău, Botoșani, București, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Arad, Oradea, Târgu Mureș, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Drobeta Turnu-Severin, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmației, Galați, Suceava, Hunedoara și, bineînțeles, Deva. 

Organizatorii evenimentului sunt SkirtBike Deva, Clubul Sportiv Corvinia si Que Productions.

Sursa foto: glasul-hd.ro

 

Adauga comentariu