Și-a băgat singură hoții în casă. Pensionară din Petroșani furată de bani de falși angajați la supermarket

Poliţiştii petroşăneni sunt pe urmele unei persoane care a sustras din locuinţa unei femei din Petroşani o sumă de bani, sub pretextul prezentării unor produse de curăţat.

„În data de 13.01.2020, la sediul Poliţiei Municipiului Petroşani s-a prezentat o femeie în vârstă de 70 ani, care a reclamat faptul că, în data de 09 noiembrie 2019, în jurul orei 10:00, la ușa locuinței sale, din Petroşani, s-a prezentat o femeie necunoscută, care s-a recomandat ca fiind angajată a unui supermarket și care s-a oferit să prezinte unele produse de menaj (detergent, deodorant etc.). Deşi nu o cunoștea, petroşeneanca a invitat falsa angajată în bucătăria locuinței, unde aceasta a făcut «demonstrații» cu respectivele produse (circa 10-15 minute), după care a plecat, motivând că persoana vătămată «nu îndeplinea condițiile», având o pensie mai mare de 1.200 de lei. Ulterior, persoana vătămată a constatat că suma pe care o economisise şi care se afla într-un dulap din sufrageria locuinței (1.700 de lei) lipsea, motiv pentru care a sesizat (după patru zile de la comiterea faptei) Poliţia”, a informat IPJ Hunedoara. 

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt, cercetările vizând identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și luarea măsurilor legale.

 

Adauga comentariu