Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara are nevoie de ajutorul nostru. Oamenii din prima linie de „război” împotriva COVID19 nu au echipamente de protecție suficiente

„Serviciul de Ambulanţă Hunedoara lansează un apel pentru a fi sprijinit cu materialele necesare, dar şi cu bani, în lupta împotriva coronavirusului!!!! Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Hunedoara are nevoie de voi! Orice ajutor pentru prima linie este binevenit!”. Acesta este mesajul pe care un angajat al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara l-a lansat în spațiul virtual, în speranța că hunedorenii îi vor sprijini pe salvatori. 

Angajații serviciului, primii în lupta cu noul coronavirus, au nevoie de bani pentru achiziționarea unor aparate de dezinfectare a sediilor și mașinilor de ambulanță, la revenirea de la solicitările care au presupus transportarea pacienților diagnosticați sau suspecți de infecție COVID-19. În prezent, SAJ Hunedoara are doar două aparate de acest gen, fiind insuficiente pentru întreg județul. De asemenea, echipamente de protecție, precum combinezoane și măști de înaltă protecție, sunt absolut necesare pentru ca personalul să nu ajungă în situația de a fi infectat.

Potrivit unei adrese semnate de conducerea SAJ Hunedoara, fiind instituție publică, modalitatea prin care serviciul poate primi sponsorizări este prin intermediul Asociației „Pro Ambulanța”, cu următoarele date de identificare: 

CUI 30750500
Cont IBAN RO81RNCB01629551570001
Adresa: Deva, strada Depozitelor, Nr.3

Adauga comentariu