Șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Auto, bătut în plină stradă de cinci tineri. Agresorii nu au fost prinși

Bătaie ca în codru în municipiul Deva. Cinci indivizi necunoscuți au agresat, fără motiv, un bărbat de 54 de ani. Întâmplarea face ca victima să fie șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări (SPCRPCI), instituție aflată în subordinea Prefecturii Hunedoara, însă putea fi oricare dintre noi. 
S-a întâmplat luni, 14 ianuarie, în jurul orei 23.00, pe strada Mărăști, situată între Poliția Județului și Spitalul din Deva. Sebastian Ovidiu Martin ieșise să-și plimbe cățelul, iar câțiva indivizi au aruncat cu bulgări de zăpadă în patruped. Acesta le-a cerut să nu mai lovească animalul, ceea ce se pare că i-a nemulțumit pe agresori. Din spusele apropiaților, cei cinci indivizi au tăbărât asupra comisarului șef și l-au lovit de mai multe ori în cap, apoi l-au târât pe zăpadă. Bărbatul a fost în imposibilitatea de a se apăra, dat fiind numărul mare al celor care l-au atacat. La fața locului au fost chemați polițiștii prin 112. 

„În urma apelului efectuat prin 112 de către soția victimei, ne-am autosesizat și am deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Se fac cercetări pentru identificarea și prinderea autorilor. Bărbatul a fost transportat la spital, dar nu a rămas internat, e în afara oricărui pericol. Deocamdată, persoana vătămată nu a depus plângere, aceasta putând fi formulată în termen de 90 de zile de la data producerii faptelor. Dacă plângerea nu va fi depusă, dosarul va fi clasat. Pentru infracțiunea de lovire și alte violențe pedeapsa poate fi o între trei luni și doi ani de închisoare, sau amendă”, a precizat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

Comisarul șef nu s-a prezentat la locul de muncă nici ieri și nici astăzi. Conform Prefectului Județului Hunedoara, Fabiu Kiszely, acesta nu se va prezenta toată săptămâna la serviciu. 

 

Adauga comentariu