Șeful ISU Hunedoara s-a vindecat de coronavirus. Colonelul Viorel Demean a fost externat din spital

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, colonelul Viorel Demean, a fost externat din Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, în data de 3 aprilie. Acesta a avut două rezultate negative la două teste consecutive pentru noul coronavirus. Viorel Demean a fost diagnosticat cu Covid-19, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Șeful ISU Hunedoara a declarat că pe perioada spitalizării, nu a avut niciun simptom al bolii, iar după două săptămâni de izolare va reveni la serviciu. 

„Am fost externat, după 13 zile de tratament. Nu am avut niciun simptom al bolii, am urmat doar tratamentul pe care mi l-au dat medicii de la Timișoara. După ce două teste consecutive au ieșit negative, am fost externat”, a declarat colonelul Viorel Demean.

Întrebat dacă a avut noroc cu faptul că boala a fost descoperită într-un stadiu incipient, fiind mai ușor de tratat, acesta a spus următoarele: „Posibil să fie și acest lucru, vedeți că nu e nimic cert. Sunt unii care o duc pe picioare, fără să aibă simptome, își fac anticorpi, fără se sesizeze că au boala. Poți să fii purtător, să nu știi și să îmbolnăvești pe alții.”

Colonelul Viorel Demean a intrat în autoizolare, după ce a participat la o ședință la care a fost prezent și administratorul public al Devei, Adrian David, acesta fiind diagnosticat cu coronavirus. Rezultatul testului a arătat că șeful ISU Hunedoara a contactat boala cu Covid-19. 

În prezent, la comnada ISU Hunedoara a rămas locotenent colonelul Claudiu Achim, prim adjunct al inspectorului șef. 

Adauga comentariu