Scafandrii hunedoreni, în misiune pe canalul Dunăre - Marea Neagră. Au scos din apă cadavrul unei tinere care urma să se căsătorească

Un echipaj de scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara a participat la o misiune pe canalul Dunăre - Marea Neagră. Pompierii hunedoreni au fost solicități să ajute la căutarea cadavrului unei tinere care s-a aruncat în apă de pe un pod. Misiunea s-a desfășurat ieri, trupul neînsuflețit al tinerei fiind găsit și adus la mal. 

„În data de 09.09.2019 echipajul de scafandri de la ISU Hunedoara a fost solicitat să participe la o intervenție de salvare pe canalul Dunăre - Marea Neagră, în localitatea Agigea. Pompierii hunedoreni au participat la intervenție alături de scafandri din Constanța, de la ISU Arad, ISU Suceava și ISU Sibiu în zona unde se presupunea că o tânără s-a aruncat în apa de pe un pod. A fost găsită abandonată mașina tinerei și alte obiecte personale. După căutări a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii care, după declarațiile rudelor, urma să se căsătorească”, a informat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Potrivit celor de la observator.tv, tânăra a fost identificată ca Alina Cristina D, în vârstă de 32 de ani, a cărei nuntă urma să aibă loc peste doar câteva zile, aşa cum apare şi în registrul Serviciului de stare civilă Constanţa. Încălţările şi maşina acesteea au fost găsite pe pod. Motivele care au împins-o pe viitoarea mireasă la un gest atât de dramatic nu sunt cunoscute. 

Adauga comentariu