Șapte hunedoreni nominalizați la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Votul online se încheie pe 24 februarie

Județul Hunedoara are șapte are nominalizați la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Pe 17 februarie s-a dat startul votului online pentru nominalizații acestei gale. Votul se va încheia pe 24 februarie la ora 00:00. Anul acesta sunt peste 400 de nominalizați din toate județele țării, iar gala propriu-zisă va avea loc pe 17 martie în București.

Cinci asistenți sociali, un funcționar public și un cadru universitar sunt nominalizați la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Aceștia sunt Udrea Steluța, nominalizată la categoria Asistentul Social al anului, Feldman Gabriel, nominalizat la premiul Asistentul social din domeniul protecției copilului, Săcrieru Angela, nominalizată la premiul Asistentul Social din domeniul persoanelor cu dizabilități, Lazăr Ionela Lăcrămioara nominalizată la premiul Asistentul Social din domeniul reintegrării sociale a persoanelor private de libertate, Narița Eugenia Violeta, nominalizată la premiul Asistentul Social din domeniul persoanelor vârstnice și îngrijiri la domiciliu, Felicia Andrioni, nominalizată la premiul Personalitatea Anului în promovarea educației și formării în asistență socială, Hoară Anca Gabriela nominalizată la premiul Întreaga carieră în asistență socială.

Aceștia pot fi votați on-line pe site-ul dedicat Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială (gala.cnasr.ro, secțiunea „Vot 2020”) până pe data de 24 februarie, ora 00:00.

Anul acesta Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială celebrează cea de-a VII-a ediție și se va desfășura la Ateneul Român. Evenimentul a luat naștere la inițiativa Colegiului Național al Asistenților Sociali din România cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale. Gala va fi prezentată de Andreea Marin, Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială. De asemenea, Loredana & Agurida Band vor fi prezenți pentru un show inedit după cum anunță organizatorii.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială este singurul eveniment național ce recompensează performanța celor care lucrează în acest domeniu, ca parte a unei campanii prin care se urmărește punerea în valoare a profesiei de asistent social.

Adauga comentariu