S-au afișat rezultatele repartizării după Evaluarea Națională! 3,71, cea mai mică medie cu care un elev a fost admis la un liceu din Deva

3,71! Este cea mai mică medie cu care un elev hunedorean a fost declarat admis într-un liceu hunedorean. Este vorba despre Liceul Teoretic „Teglas Gabor”, din Deva, clasa de Filologie, cu limba de predare în maghiară. Elevul care a intrat cu media cea mai mică din județ la un liceu a obținut nota 1,15 la Evaluarea Națională la matematică, iar la Limba Română nota 2,40. Media de absolvire a celor patru ani de gimnaziu a fost 7,19.  

La alte trei licee din județ, elevii cu medii de până în 5 au fost declarați admiși. Este vorba despre Liceul Tehnologic „Mihai Viteazu” Vulcan, Liceul Tehnologic „Ovid Densusianu” Călan și Liceul Tehnologic Lupeni.

În schimb, liceul cu cele mai mari medii de admitere este Colegiul Național „Decebal” din Deva. Aici, la clasa de matematică-informatică, bilingv engleză, cea mai mică medie de admitere este 9,20, iar cea mai mare 9,94.

Vezi mai jos rezultatele admiterii:

admitere.edu.ro

 

Adauga comentariu