Reacția președintelui PNL Hunedoara la plecarea primarilor Furdui și Ghilean: „Nu sunt bărbați politici adevărați. Aleg soluții de compromis și golăneala”

Președintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, explică în termeni destul de duri alăturarea primarilor comunelor Crișcior și Bucureșci la ALDE. Liderul liberalilor hunedoreni susține că Ovidiu Furdui și Mircea Ghilean trec la alt partid, fără să demisioneze din PNL, de frică să nu-și piardă mandatele de primar. Lucian Heiuș a afirmat că știa despre planurile celor doi. 

„Nu este o noutate că domnii Furdui și Ghilean intenționau să plece la ALDE. Este păcat că doi oameni, care au fost mulți ani în PNL, pun interesele personale deasupra intereselor comunității pe care o reprezintă și a partidului care i-a sprijinit în toți acești ani. Domnul Furdui are o frustrare că a candidat la conducearea partidului și nu a fost ales. A dorit să fie deputat sau senator și nu a primit voturile colegilor. Ei nu sunt bărbați politici adevărați, pentru că în momentul în care decizi să pleci dintr-un partid, îți dai demisia și te înscrii în celălalt. De frică să nu cumva să își piardă postul de primar, aleg soluții de compromis și de golăneală: «eu rămân membru PNL, dar susțin un alt partid». Ei știu că în momentul în care s-ar înscrie în alt partid și-ar pierde mandatul de primar și le este frică să se facă alegeri din nou și să nu le câștige. Atunci, aleg astfel de soluții, care îmi confirmă caracterul fiecăruia dintre ei”, a declarat Lucian Heiuș pentru ZIAR DE HUNEDOARA. 

Acesta a mai spus că se va întâlni sâmbătă cu membrii organizațiilor PNL din cele două comune pentru a vedea care este poziția lor vizavi de gestul primarilor. În plus, va convoca Biroul Politic Județean unde se va decide dacă Furdui și Ghilean vor fi sau nu excluși din partid. 

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarii PNL Ovidiu Furdui (Crișcior) și Mircea Ghilean (Bucureșci) au anuțat că se alătură organizației ALDE, nemulțumiți de felul în care merg lucrurile la liberali. 

Citește și: BREAKING NEWS. Doi primari PNL din județ au trecut la ALDE. Primar: „Chiar credeți că rolul PNL este să facă justiție? Avem atâtea instituții care fac justiție”

Adauga comentariu