Prins de polițiști! Șoferul care a efectuat mai multe depășiri neregulamentare pe DN76, între Brad și Deva, a fost identificat. Bărbatul a rămas fără permis

Bărbatul care „a semănat” groază printre șoferii care circulau pe DN76, între Brad și Deva, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a fost prins de polițiștii hunedoreni. Totul s-a întâmplat în data de 24 octombrie, în zona localității Săliștioara. Bărbatul, care conducea o autocisternă, a intrat pe contrasens într-o depășire a unei coloane, forțând șoferii care veneau din sens opus să iasă în afara carosabilului. Conducătorul auto a mers pe contrasens mai bine de un minut, iar în cursa sa nebună a trecut neregulamentar chiar și printr-o alveolă.

Șoferul are 30 de ani, este din comuna Tomești și a fost sancționat cu amendă de 580 de lei, dar a rămas și fără permis de conducere.

„In cursul acestei zile, in urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Brad au identificat un bărbat in vârstă de 30 de ani, din comuna Tomești, cu privire la care au stabilit ca, la data de 24.10.2019, a efectuat mai multe depășiri neregulamentare pe DN76 (Brad-Deva). Bărbatul se afla la volanul unei autocisterne si a fost filmat de camera de bord a unui autovehicul aflat in trafic (ulterior imaginile fiind postate in spațiul on-line). Soferul de 30 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 580 lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.

 Cel care a surprins imaginile povestește cum se putea întâmpla un adevărat carnagiu din cauza șoferului de TIR.

„Pe drumurile din Romania poti muri fara nicio vina din cauza unor specimene de soferi asa-zisi profesionisti.Un astfel de individ, pe data de 24.10.2019 aflat intr-un coteț inmatriculat HD74CST a fost foarte aproape sa produca un adevarat carnagiu pe DN 76 .A intrat in mod repetat in depasiri pe linie continua, in curbe fara vizibilitate , dupa care era cat pe ce sa spulbere un bus care circula regulamentar iar cateva sute de metri mai incolo si un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112 dar din pacate pe acel tronson de drum nu exista echipaj de la rutiera sa verifice daca cel de la volan era beat sau drogat”, a scris Adrian Gabor, în descrierea video-ului său. 

 

Comentarii

Marcel

05.11.2019 15:53

Pentru ce a făcut trebuia să-i suspende permisul pentru cel puțin 90 de zile, să aibă timp să gîndească la ce s-ar fi putut întîmpla dacă-i ieșea în cale un turism ? Un autobuz ? Dar un alt camion ?

Marcel

05.11.2019 15:54

Pentru ce a făcut trebuia să-i suspende permisul pentru cel puțin 90 de zile, să aibă timp să gîndească la ce s-ar fi putut întîmpla dacă-i ieșea în cale un turism ? Un autobuz ? Dar un alt camion ?

Adauga comentariu