Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost propus șef de cabinet al ministrului de Interne

Comisarul șef Traian Berbeceanu a avut o primă reacție, după ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că îl va numi șef de cabinet. Fostul polițist spune că este onorat de propunerea făcută de ministrul Vela, că este mult de muncă în acest minister și că se bazează pe sprijinul profesioniștilor. 

„Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă și multă determinare. Și ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniștilor din Poliția Română! Va fi bine! Doamne ajută!”, a scris Traian Berbeceanu pe pagina sa de Facebook. 

Traian Berbeceanu a condus timp de mai mulți ani Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, care activează în trei județe, respectiv Alba, Hunedoara și Sibiu. De numele său se leagă o perioadă în care polițiștii din echipa sa au făcut anchete sonore în ceea ce privește combaterea criminalității organizate. Traian Berbeceanu a fost desemnat de două ori „Polițistul anului” la nivel național, dar a fost și ținta unui dosar întocmit de procurorii de la DIICOT Alba, dosar în care a fost achitat în prima instanță.  

Supranumit „Comisarul Cattani”, Traian Berbeceanu este unul dintre cei mai apreciați polițiști din România, recunoscut pentru integritate și eficiență. Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba a scris recent o carte despre lupta împotriva crimei organizate și cazul care a fost instrumentat împotriva lui. 

Adauga comentariu