Premierul Viorica Dăncilă vine pentru două zile în județ, însoțită de un întreg alai guvernamental

Premierul României, Viorica Dăncilă, precum și mai mulți membri ai Guvernului vor veni la sfârșitul acestei săptămâni în județ. Oficialii vor participa la alegerile din organizația județeană a PSD Hunedoara, vor fi prezenți la Serbările Naționale Țebea, având programate și alte vizite sau întâlniri cu aleși locali și reprezentanți ai mediului de afaceri.

„Vor veni mai mulți colegi, membri ai Guvernului, pentru că vin și la Serbările de la Țebea, ca în fiecare an. Programul doamnei premier va fi dat publicității în cursul zilei de vineri, 6 septembrie. Știu sigur că vor veni ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici și ministrul Afacerilor, Mihai Fifor. Ministrul Fondurilor Europene va veni de vineri seara și sâmbătă dimineața va avea o întâlnire cu primarii din Valea Jiului, pentru a discuta despre etapele care au fost parcurse până în momentul de față pentru programul ITI (Investiții Teritoriale Integrate) din zone carbonifere care a fost demarat de către fostul ministru Rovana Plumb. Tot de vineri seara va ajunge și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, care are planificată o vizită la Spitalul Municipal din Brad. De asemenea, va veni ministrul Mediului de Afaceri Comerț și Antreprenoriat, Radu Oprea, care va vizita câteva dintre afacerile realizate pe Start-up Nation în județul Hunedoara”, a declarat Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni.

Aceasta a mai precizat că programul membrilor Guvernului ar putrea fi modificat, în funcție de desfășurarea evenimentelor din zilele de 7 și 8 septembrie. 

Foto arhivă.

Adauga comentariu