Premierul Viorica Dăncilă și mai mulți miniștri, la alegerile din PSD Hunedoara. Deputatul Laurențiu Nistor a fost reales la șefia organizației

Premierul Viorica Dăncilă și mai mulți miniștru au participat la conferința județeană de alegeri a PSD Hunedoara. După o ședință epuizantă de peste trei ore, care s-a desfășurat în sala de spectacole a Teatrului de Artă Deva, deputatul Laurențiu Nistor a fost reales la conducerea organizației județene a partidului. 
La final, reprezentanții Guvernului și liderii locali ai PSD au făcut declarații de presă. 
Laurențiu Nistor a afirmat că la alegerile prezidențiale din acest an social-democrații vor avea o campanie pașnică și că își vor duce programul de guvernare la capăt. 
„Angajamentul nostru este să continuăm lupta noastră politică, să ne vedem de rezultate bune. Și, așa cum știm noi să facem campanie electorală, nu o să ne apucăm niciodată să bârfim pe alții, să spunem despre alții. Noi ne vedem de problemele noastre și de programul de guvernare pe care să-l ducem la îndeplinire”, a declarat Nistor.
La rândul său, Viorica Dăncilă a spus la conferința de alegeri a PSD Hunedoara, care a durat mult timp, a văzut care sunt problemele, obstacolele, dar și realizările colegilor săi, atât la nivel administrativ, cât și politic. 
La plecare, premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată de membrii de partid, care au format un culoar până la intrarea în sediul PSD Hunedoara de vizavi de teatru și au aplaudat-o frenetic. 

Laurențiu Nistor conduce organizația județeană a PSD Hunedoara din 2010. 

Adauga comentariu