Postul de șef al Spitalului Județean de Urgență Deva, râvnit de un singur candidat. „Sunt angajat la Casa de Sănătate de 20 de ani”

Un singur candidat s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Deva. Astăzi vor fi publicate rezultatele de după verificarea dosarelor de candidat, etapă care va fi urmată de susținerea proiectului de manager din data de 25 septembrie. Rezultatele finale ale concursului vor fi publicate în data de 30 septembrie. 
Candidatul care s-a înscris la concurs este Sebastian Mezei, angajat de 20 de ani la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Hunedoara.

 „Sunt angajat la CJAS Hunedoara de 20 de ani. Am lucrat la Serviciul de control, apoi expert în achiziții publice. Am mai fost șef al Serviciului de evidență a asiguraților. Am studii ecnomice de lungă durată, un master în aceeași specializare. Am cursuri în management spitalicesc, sunt formator. De când s-a înființat CJAS Hunedoara am lucrat în această instituție. Nu sunt membru în niciun partid poltic. Proiectul de manager l-am dezvoltat pe partea de performanță clinică și financiară a activității spitalului. Există sume de bani pe care spitalul le pierde lunar din foarte multe motive. Sunt lucrări foarte multe care se fac pe toate palierele. În concluzie, activitatea spitalului este una complexă și este normal să fie așa”, a precizat Sebastian Mezei.

În trecut, acesta a candidat și pentru postul de manager al Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu, unde s-a situat pe locul II, după candidata Mirela Letiția Pleșa-Popescu. 
Postul de manager al SJU Deva a fost scos la concurs după ce fosta șefă a unității medicale Adina Pera Ștefănie a demisionat. În prezent, conducerea spitalului este asigrată de Delia Băda în calitate de manager interimar. 

Adauga comentariu