Percheziții în Valea Jiului la spărgători de magazine. Trei indivizi au fost reținuți

Polițiștii au organizat ieri percheziții domiciliare la indivizi bănuiți că au dat mai multe spargeri la societăți comerciale din Valea Jiului, în cursul anului trecut. În urma acestor acțiuni, trei persoane au fost reținute și ar putea fi duse cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Petroșani. Perchezițiile au avut loc în Petroșani și Petrila. 

„În cursul acțiunii la care au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite că au comis infracțiuni de furt calificat. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, constând în aparatură electronică, produse cosmetice și alimentare susceptibile că provin din furturi. Trei persoane au fost duse la sediul poliției. În perioada septembrie 2019 - ianuarie 2020, acestea sunt bănuite că au comis patru furturi din societăți comerciale și anexe. Indivizii acționau pe timpul nopții, intrând prin efracție în sediile firmelor. Prejudiciul este estimat la peste 56.000 de lei”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Potrivit celor de la gddhd.ro, cei trei indivizi reținuți de polițiști sunt Bogdan Tibor, zis „Tali”, și Eugen Radu, ambii din Petroșani, dar și Adrian Șerban, poreclit „Adi Clămpău”, din Petrila. Aceștia ar putea ajunge în spatele gratiilor, dacă procurorul de caz, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, va merge în instanță cu propunere de arestare preventivă a celor trei, iar judecătorul va admite propunerea procurorului. 

Sursa foto: zhd.ro

Adauga comentariu