Percheziții la domiciliile unui devean care deținea ilegal mai multe arme și muniție

Polițiștii au descins la domiciliile unui devean de 73 de ani, despre care aveau informații că deține ilegal arme și muniție. De asemenea, bărbatul este suspect că a comis infracțiuni de braconaj cinegetic. 
În urma perchezițiilor, din locuința deveanului au fost ridicate mai multe arme și muniție pe care acesta le deținea fără drept. 

„Poliţiştii au ridicat de la reședința bărbatului (din comuna Petriș) mai multe arme deținute ilegal (o armă de vânătoare cu glonț, o  armă de vânătoare cu cocoș exterior, fără marcă şi fără serie şi o armă de tir cu aer comprimat), muniţia aferentă (25 cartușe de vânătoare şi  249 de alice din plumb - muniție pentru arma de tir cu aer comprimat) precum şi alte elemente componente pentru confecționat arme și  muniție pentru arme letale și neletale”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili proveniența armelor și a munițiilor deținute în mod ilegal, precum şi a utilizării acestora pentru comiterea unor fapte de braconaj cinegetic în pădurile din proximitatea comunei arădene. 

Adauga comentariu