Pensionar de 74 de ani, din municipiul Hunedoara, ademenit cu servicii sexuale, victimă a unei tâlhării. Autorii infracțiunii sunt o femeie și un minor

Un pensionar din municipiul Hunedoara, în vârstă de 74 de ani, a fost victima unor tâlhari, care l-au ademenit cu servicii sexuale, într-un loc ferit de ochii lumii. Bărbatul a crezut că va avea parte de o partidă de sex, dar a fost agresat și furat de bunuri. Autorii tâlhăriei sunt o femeie de 24 de ani și un minor de 15 ani. Ambii au fost identificați de polițiști, în urma unor percheziții domiciliare. Cei doi locuiau în blocul „fantomă” din municipiul Hunedoara.

„În data de 13.05.2020, în jurul orei 19:25, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că, în jurul orei 16:00, a fost victimă a unei infracţiuni de tâlhărie. Fapta s-ar fi petrecut pe o stradă din municipiul Hunedoara, iar prezumtivii autori ar fi, potrivit declaraţiei bărbatului, o tânără și un tânăr, care l-au lovit şi i-au sustras un ceas de mână şi un telefon mobil”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a fost atras de cei doi tineri în zona unei foste stații Peco, sub pretextul oferirii unor servicii sexuale. Acolo a fost deposedat, prin violență, de bunurile pe care le deţinea. 

În cursul zilei de ieri, în urma unei acțiuni desfășurate pe raza municipiului Hunedoara cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, au fost efectuate trei percheziții domiciliare în cursul cărora au fost recuperate bunurile sustrase şi au fost identificați cei doi prezumtivi autori ai infracţiunii reclamate.

Cele două persoane bănuite de comiterea tâlhăriei, un minor de 15 ani şi o tânără de 24 de ani, ambii din municipiul Hunedoara, au fost reținuți preventiv pentru o perioadă de 24 de ore și au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Poliției Municipiului Deva. Urmează ca tânăra de 24 de ani să fie prezentată magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Sursa foto: libertatea.ro

Adauga comentariu