Pedeapsă pentru rezultatele slabe de la europarlamentare. Conducerea ALDE Hunedoara, dizolvată. Mircea Moloț rămâne președintele filialei

Conducerea organizației județene a ALDE Hunedoara a fost dizolvată, ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile europarlamentare. Decizia a fost luată de Biroul Executiv Național, a precizat Mircea Moloț, care rămâne presedintele filialei partidului.

„Am avut ședință de Birou Executiv Național și s-a luat decizia ca la toate organizațiile care au avut sub 5% să se dizolve Biroul Teritorial Județean. Într-o săptămână se vor numi noii membri ai biroului, după care noul for va decide asupra organizațiilor locale. Eu am fost pentru dizolvarea condecerilor organizațiilor cu rezultate slabe la alegerile europarlamentare. Avem organizații, consilieri care cred că atingându-și scopul la alegerile locale din 2016, fiind pe listă între fruntași, și-au câștigat mandatul și în rest nu-i mai interesează. Ei nu sunt consilieri independenți care să fi câștigat pe măsura prenumelui lor, a prestației lor. Au câștigat în numele unei echipe, a unui partid. Și, când partidul are nevoie de ei, trebuie să se implice din toate punctele de vedere”, a declarat Mircea Moloț.

Biroul Teritorial Județean al ALDE Hunedoara are 25 de membri. Organizația a obținut un scor de 4,7% la europarlamentare. În total, la nivel național, au fost dizolvate conducerile a 37 de organizații județene ale partidului.

 

Adauga comentariu