Pâine cu bucăți de lemn, cumpărată de la o brutărie din Deva. „Ce se putea întâmpla dacă mânca un copil acele felii?”

Un client care a achiziționat o pâine de la brutăria Maestro, din Deva, a avut parte de o surpriză neplăcută. În două dintre feliile acelei pâini a găsit bucăți de lemn. Așchiile, una de mărimea unei scobitori, iar a doua de mărimea unui deget, erau încorporate în feliile de pâine și nu erau foarte vizibile. Așa încât, dacă produsul alimentar ar fi fost consumat de un copil, exista riscul să-și vătămeze cavitatea bucală. 

„Aseară, în timp ce luam masa, am găsit o bucată mare de lemn într-o felie de pâine. Un alt prieten de-al nostru a găsit în felia sa de pâine o altă bucată de lemn, cât o scobitoare de lung. Nu se poate așa ceva... Ce se putea întâmpla dacă mânca un copil din acele felii? Pâinea fusese cumpărată duminică la prânz, de la brutăria Maestro de lângă gara din Deva, de tatăl meu”, ne-a spus Ramona B., din Deva. 

De la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Hunedoara nu am obținut un punct de vedere vizavi de problema relatată de persoana care ne-a trimis imaginile cu produsul plin de bucăți de lemn. Reprezentantul CJPC Hunedoara, pe care l-am contactat telefonic, a refuzat să vorbească, pe motiv că are nevoie de aprobarea conducerii instituției de la București pentru a discuta ce presa. 

Adauga comentariu