Ovidiu Draia, patronul firmei de pază Gedi Security, RĂMÂNE ÎN AREST, până în data de 15 martie. Este acuzat de tâlhărie calificată

Ovidiu Draia, patronul firmei de pază Gedi Security, rămâne în arest preventiv, până în data de 15 martie. Decizia a fost luată astăzi, de magistrații Judecătoriei Deva. Sentința nu este definitivă, ci poate fi atacată. 

Draia este acuzat că, alături de alte două persoane, respectiv Cătălin Constantin Ciocănel și un italian pe nume Sandro Dalla Nora, au bătut-o pe o prostituată, dar și pe prietenul acesteia. Cei trei se află în arest de la mijlocul lunii ianuarie, iar decizia de astăzi a instanței îi privește pe toți. Aceștia sunt acuzați de tâlhărie calificată.

Totul s-a petrecut într-un bloc din apropiere de clădirea Cepromin, din Deva. Într-un apartament închiriat, o prostituată a primit un client italian. Femeia și-ar fi încasat banii înainte, dar, potrivit surselor noastre, aceasta i-ar fi spus bărbatului că trebuie să se spele înainte de partida de amor. Italianul, nervos, a plecat din apartament, amenințând-o pe tânăra de 30 de ani. La câteva minute distanță, omul s-a întors la ușa femeii, dar nu singur, ci însoțit de alte trei persoane, printre care și Ovidiu Draia.

„La data de 14.01.2020, în jurul orei 03:20, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 30 de ani, din judeţul Brașov, cu privire la faptul că în noaptea de 14.01.2020, în timp ce se afla într-un apartament închiriat, în municipiul Deva, împreună cu un tânăr de 26 de ani, a fost agresată şi deposedată de o sumă de bani. Femeia le-a declarat poliţiştilor că, pe fondul unor neînțelegeri avute cu un bărbat (a cărui identitate nu a putut-o preciza) cu privire la o sumă de bani, aceasta a părăsit apartamentul, însă a revenit la scurt timp și a intrat în locuinţă însoțit de trei persoane. Una dintre cele patru persoane le-a aplicat femeii şi tânărului de 26 de ani mai multe lovituri, le-au sustras 200 de lei, după care au părăsit apartamentul. În cauză, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

Adauga comentariu