Operatorul județean de salubritate BRAI-CATA, amendat din nou. Primarul Hunedoarei: „Este revoltător că trebuie să fim încontinuu cu ochii pe ei, să vedem dacă și-au făcut sau nu treaba pentru care îi plătesc hunedorenii”

Operatorul județean de salubritate Brai-Cata a fost amendat din nou. De data aceasta, sancțiunea a fost aplicată de reprezentanții Primăriei Municipiului Hunedoara. Săptămânile trecute, același operator a fost sancționat de autoritățile locale din Deva și Hațeg. Motivul amenzilor este unul comun - neridicarea la timp a deșeurilor de la punctele de colectare.

Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Hunedoara, societatea Brai-Cata a primit o amendă în valoare de 50.000 de lei, pentru „nerespectarea normelor privind protecția igienei publice și a sănătății populației, a mediului de viață al populației și a mediului înconjurător". Concret, operatorul a fost amendat pentru că nu a ridicat gunoiul de la punctele de colectare din oraș.

Operatorul de salubritate BRAI-CATA SRL a mai fost avertizat de reprezentanții primăriei.

„Noi am investit foarte mulți bani în platformele subterane și supraterane pe care le-am cumpărat recent și care sunt montate în municipiul Hunedoara, pentru că ne dorim un oraș curat. Este revoltător că trebuie să fim încontinuu cu ochii pe ei, să vedem dacă și-au făcut sau nu treaba pentru care îi plătesc hunedorenii. Așa cum puteți vedea în fotografii, nu își fac treaba. Sunt imagini surprinse la primele ore ale zilei, când se presupune că mașina de gunoi trebuia să fi trecut deja pe acolo. Ei bine, noi vom face tot ce ne stă în putință ca Hunedoara să fie curată, chiar dacă asta înseamnă aplicarea de amenzi până când vom fi mulțumiți de curățenia din oraș!", a declarat Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

 

Adauga comentariu