Oamenii legii cer arestarea preventivă a lui Ionuț Crîznic. Tatăl lui Mărgan jr.: „Băiatul e cuminte, are cazierul curat, nu a bătut pe nimeni”

Ionuț Crîznic, zis „Mărgan jr.” a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Gorj și va fi dus cu cerere de arestare preventivă astăzi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Bărbatul este cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere. Oamenii legii susțin că, în data de 2 iulie, Ionuț Crâznic împreună cu un alt individ, care nu a fost identificat deocamdată, au bătut un om de afaceri gorjean, în plină stradă. 

Mărgan jr. a afost ridicat ieri din trafic de polițiștii gorjeni, de pe drumul național 68, din apropiere de Leșnic, fiind dus la audier la IPJ Gorj. 
Și tatăl său, Cornel Crîznic a ajuns la sediul Poliției din Gorj. Acesta le-a declarat jurnaliștilor că fiul său este nevinovat și că nu a bătut pe nimeni, scriu cei de la pandurul.ro.

„În fața jurnaliștilor, Ionuț Crîznic a negat că ar avea legătură cu agresarea omului de afaceri. «Ce bătaie? Nu am bătut pe nimeni!», a spus bărbatul. Și tatăl său a spus că băiatul lui este nevinovat. «Nu a bătut pe nimeni. Este o întâmplare, o greșeală că a fost adus aici. Băiatul e cuminte, are cazierul curat, nu a bătut pe nimeni. Am fost cu el tot timpul», a spus tatăl suspectului”, scrie publicația citată.

La începutul anilor 2000, Cornel Crîznic, tatăl tânărului, era cunoscut ca lider al lumii interlope din municipiul Deva. A fost anchetat în mai multe dosare penale, condamnat pentru infracţiuni de violenţă şi aflat, în trecut, pe lista celor mai căutaţi infractori din România.

Omul de afaceri pe care, anchetatorii susțin că Mărgan jr. împreună cu un alt individ l-au snopit în bătaie, se numește Florin Glodeanu. Agresorii l-au lovit cu ranga şi i-au vandalizat apoi maşina. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere. Se pare că la mijloc ar fi vorba de o răzbunare a unor rivali în afaceri, după ce bărbatul a câştigat o licitaţie pentru o pădure de unde se culeg trufe. Glodeanu, în vârstă de 42 de ani, a venit la maşină şi şi-a găsit roata înţepată. La un moment dat, de acesta s-a apropiat un bărbat, care după puţin timp a început să-l lovească. Imediat a venit o altă persoană care a scos un levier dintr-o plasă şi a început să-l lovească într-un mod barbar. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere video.

 

Adauga comentariu