NEWS ALERT. Percheziţii în Hunedoara, pentru proxenetism. Sunt căutate persoane care ar fi înlesnit practicarea prostituției prin anunţuri online şi închirierea de apartamente în regim hotelier

Poliţiştii şi procurorii fac percheziţii, miercuri dimineaţa, la persoane bănuite de proxenetism, în judeţul Hunedoara, anchetatorii având informaţii că mai multe tinere au practicat prostituţia în oraşe din Ardeal publicând anunţuri în mediul online şi închiriind apartamente în regim hotelier.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, desfăşoară trei percheziţii în judeţul Hunedoara, la persoane bănuite de proxenetism.

„Acţiunea vizează mai multe persoane în legătură cu care există indicii că, în perioada 2018 – 2020, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere, prin închirierea de apartamente în regim hotelier şi prin publicarea unor anunţuri pe site-uri de publicitate, în municipiile Alba Iulia, Deva, Baia Mare şi Timişoara”, se arată în comunicatul citat.

Din cercetări a rezultat că o mare parte din veniturile obţinute, în urma practicării prostituţiei, ar fi fost însuşite de către persoanele vizate de anchetă. Cinci persoane vor fi duse cu mandat, la audieri. Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Alba şi Hunedoara.

Vom reveni cu detalii.

 

Adauga comentariu