NEWS ALERT. Doi medici de pe secția de Terapie Intensivă, pozitivi la COVID-19. Alte opt cadre medicale din Deva, confirmate cu noul coronavirus

Doi medici de pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Deva au fost declarați pozitivi, în ultimele 24 de ore. Este vorba despre medicul Roxana Betea, care se află încă de duminică în secția ATI, fiind surprinsă acolo de măsura de carantinare a spitalului, dar și despre un alt medic, care se afla astăzi acasă.

Potrivit unor surse medicale, alte patru persoane declarate pozitive la noul coronavirus sunt din aceeași secție, iar alte patru cadre medicale sunt de pe alte secții ale spitalului. În total, este vorba despre 10 medici, asistente și infirmiere, de la spitalul devean. 

Cel mai probabil, cadrele medicale pozitive, aflate în carantină la spital, vor fi internate pe secția de Boli Infecțioase a unității sanitare și înlocuite de personal medical din exteriorul unității medicale. 

În județul Hunedoara sunt, în prezent, 100 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Citește și: DOCUMENT. Mărturia unui medic devean de Terapie Intensivă, din carantina groazei: Dr. Betea: „Sunt cu perfuzia în mână. Suntem amenințați cu dosare penale, suntem ca la pușcărie. Tot personalul din secție are simptomatologie de COVID-19”

Adauga comentariu