Municipiul Deva primește sprijin în lupta cu COVID-19, din partea orașului înfrăţit Yancheng din China

Primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, împreună cu prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, au cerut sprijinul oficialităţilor din orașul Yancheng, localitate din Republica Populară Chineză cu care Municipiul Deva este înfrățit pentru a lupta cu virusul COVID-19.

În urma discuților purtate în această perioadă de către cele două instituții cu reprezentanții municipalității din Yancheng a fost conceput un plan de activități și măsuri ce vor fi implementate în foarte scurt timp, în scopul limitării și reducerii efectelor pandemiei de Coronavirus în municipiului Deva și în județul Hunedoara.
Sprijinul va consta atât în asistenţă medicală, bunuri sau alte materiale de care devenii şi hunedorenii vor avea nevoie. Primarul orașului Yancheng, domnul Cao Lubao a adresat într-o scrisoare un mesaj de sprijin locuitorilor municipiului Deva. 

Domnia sa își exprimă încrederea că devenii vor trece cu bine de această incercare, subliniind faptul că „Epidemia este temporară, dar prietenia noastră este eternă”.

Adauga comentariu