Mesajul virulent al comisarului-șef Traian Berbeceanu la adresa politicienilor. „Ați transformat țara într-un rai al infractorilor”

Comisarul-șef Traian Berbeceanu a reacționat pe pagina sa de Facebook la dezbaterile pe tema legislației penale, în contextul oribilelor crime de la Caracal. În mesajele sale, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia spune lucruri extrem de dure, taxându-i pe politicienii care au modificat legislația și „au transformat țara într-un rai al infractorilor”. 

„Cei care au transformat țara într-un paradis al infractorilor sunt acum zguduiți de cât sunt infractorii de periculoși. Cei care au hăcuit legislația penală în folosul infractorilor sunt acum revoltați tocmai de vulnerabilitățile legislative. Cei care au ridicat infracțiunea la rang de demnitate publică sunt acum oripilați de ferocitatea infractorilor. Incompetenții care au promovat incompetenți în cele mai importante funcții din stat sunt cei care au sărit primii să ceară demisii. Fix ăia sunt cei care ne vor cere încă o dată votul! Marș mă de aici!”, a scris Berbeceanu pe pagina sa de socializare. 

Traian Berbeceanu nu a trecut cu vederea nici anunțul șefei Guvernului, Viorica Dăncilă, de a organiza un referendum pe tema înăspririi pedepselor pentru infracțiunile de viol, crimă și pedofilie. 

„Trebuie să aibă tupeu electoral jegos pentru a propune «Referendum pentru viol» tocmai ăia care au propus reducerea termenelor de prescripție pentru toate infracțiunile inclusiv pentru viol, ăia care au introdus recursul compensatoriu pentru toți infractorii inclusiv pentru violatori, ăia care au propus măsuri de modificare a procedurii penale care să îi scape pe infractori inclusiv pe violatori. Nu vă mai crede nimeni! Marș mă de aici!”

Mesajele comisarului-șef Traian Berbeceanu vin în contextul evenimentelor de la Caracal care au șocat o întreagă țară. În urmă cu cinci zile un bărbat a răpit o adolescentă de 15 ani, a sechestrat-o și a violat-o. Apoi, așa cum susțin anchetatorii, individul a ucis-o pe fata de 15 ani și i-a incinerat cadavrul. Înainte să fie ucisă, fata a reușit să sune la 112 pentru a cere ajutorul oamenilor legii. Intervenția acestora a fost de durată și ineficinetă, astfel încât, fata nu a fost salvată. 

Foto: Traian Berbeceanu/Facebook

Adauga comentariu