Mesajul lui Nistor către Vasilescu, după ce vicele de la județ i-a cerut demisia de la șefia PSD Hunedoara: „A avut trei tentative... O aștept și pe a patra, dacă are onoare și este bărbat”

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, îi răspunde cu aceeași monedă lui Sorin Vasilescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, după ce acesta din urmă i-a cerut demisia de la conducerea organizației județene a partidului, în urma rezultatelor slabe de la turul II al alegerilor prezidențiale. În replică, Nistor i-a sugerat lui Vasilescu să încerce să demisioneze pentru a patra oară din funcția de vicepreședinte al CJ Hunedoara, spunând că a mai avut în trecut trei tentative nereușite.

„Nu am avut nicio discuție cu domnul Vasilescu, nici măcar telefonică. La noi în partid fiecare este liber să spună ce dorește sau ce vrea. Dacă era bărbat putea avea o discuție în interiorul partidului. Sunt bucuros că au făcut acea scrisoare colegii mei, dar nu știu ce a avut în cap, pentru că noi întotdeauna am făcut o echipă. Sigur că, trebuie să recunosc, poate că principalul vinovat sunt eu, pentru că l-am luat în brațe cu trei demisii. Dar, acum, îi aștept a patra, dacă are onoare și este bărbat și știe că nu se poate înțelege cu conducerea PSD. Niciodată nu o să mă vedeți pe mine să critic un coleg în presă sau în afara partidului. În inetrior, avem voie și eu și el să ne criticăm Cred că activitatea de partid se face în interiorul partidului. Și, ca atare, domnului Vasilescu i-aș dori să facă și a patra încercare că poate reușește. Dacă trei nu au reușit poate a patra reușește”, a spus Nistor.

De la începutul mandatului de vicepreședinte al CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu ar fi scris trei cereri de demisie din funcție, însă, de fiecare dată ar fi fost convins de colegii de partid să renunțe la această intenție. După turul II al alegerilor prezidențiale la care Viorica Dăncilă a înregistrat un scor slab, Vasilescu a scris un mesaj pe Facebook, în care le-a cerut demisiile de la șefia PSD Hunedoara lui Laurențiu Nistor și Nataliei Intotero. Vicepreședintele CJ Huneodar a mai adus și o serie de critici la adresa celor doi, dar și la adresa guvernării PSD. 

Citește și: BREAKING NEWS. Vicepreședintele CJ Sorin Vasilescu le cere demisiile lui Laurențiu Nistor și Nataliei Intotero de la șefia PSD Hunedoara. Ce replică i-a dat fostul ministru al Românilor de Pretutindeni

Mesaj dur al parlamentarilor, primarilor și al consilierilor județeni PSD, cu privire la cererea lui Sorin Vasilescu de demisie a conducerii PSD Hunedoara: „Ați ascultat, ați analizat, ați așteptat. Și cam atât...”

Adauga comentariu