Medicul Popa Tănase „a picat” din nou concursul pentru funcția de șef al UPU Deva. La proba scrisă, a fost notat cu 38,75 de puncte

Medicul Popa Tănase, fostul șef al Unității de Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva, „a picat”, din nou, concursul pentru a ocupa acest post. Deși a ocupat mai mulți ani funcția de medic-șef al UPU, Popa Tănase nu reușește să obțină note de trecere la examene. 

Anul trecut, medicul Tănase Popa, cel care conducea la aceea vreme secția UPU în baza unei delegări pe post, a fost singurul candidat care s-a înscris la concursul organizat de spital pentru ocuparea funcției de conducere. Concursul a avut trei probe, un test scris, un interviu și susținerea proiectului. A trecut de interviu, dar la proba scrisă a fost notat cu 48,50 de puncte, din 100 posibile. Pentru a promova proba, medicul avea nevoie de minimum 70 de puncte. Tănase Popa a contestat rezultatul, dar fără niciun rezultat.

Acum, a încercat din nou, dar fără succes. Nota pe care a obținut-o acum la proba scrisă a fost și mai mică.

„A fost un singur candidat, care nu s-a încadrat. Ieri au fost toate probele. A fost proba interviu, cu prezentarea proiectului de management, unde candidatul a obținut 58,5 puncte, din 100, iar la proba scrisă a obținut 38,75 de puncte. Este vorba despre medicul Popa Tănase. Doamna Lucia Moga nu s-a prezentat, a fost absentă”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență, Daniela Roșca.

Potrivit conducerii unității sanitare, postul de șef de secție al Unității de Primiri Urgențe va fi scos din nou la concurs.

„Postul de șef de secție se obține prin concurs, cu cele trei probe: planul de management pentru secție, proba scrisă, pe baza legislației în vigoare și toate atribuțiile șefului de secție, și proba practică, care este efectiv un caz clinic. Deocamdată, a rămas pe postul de șef de secție, pentru că nu a expirat mandatul de delegare. Urmează să avem ședință de Comitet Director și va fi numit altcineva. Dar se va scoate din nou postul la concurs, pentru că așa este cel mai bine să se ocupe posturile”, a mai spus Daniela Roșca.

Adauga comentariu