Medicul oncolog Alina Popa rămâne internată la Timișoara. Mesajul emoționant pe care l-a transmis din spital

Medicul oncolog Alina Popa rămâne interntată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, după ce rezultatul la testul pentru Covid-19, după o săptămână de tratament, a ieșit pozitiv. 

Conform celor de la libertatea.ro, Alina Popa a transmis un mesaj în care spune că a fost testată din nou, în 30 martie, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Și soțul Alinei Popa este internat la spitalul din Timișoara, fiind diagnosticat cu Covid-19.

„Rezultatul a ieșit tot pozitiv. Nu sunt extraordinar de bine. Soțul meu e și el internat de ieri. A avut temperatură 38,5. Maria, fiica mea de 12 ani, a rămas acasă cu fratele meu. O doare gâtul, e necăjită. Nu pune multe întrebări. Ieri am vorbit cu ea și i-am spus că s-ar putea să existe posibilitatea efectuării tratamentului la domiciliu. A început să alerge prin cameră de bucurie. Îi este frică de spital. Iar mie îmi este teamă pentru copilul meu!”, a spus Alina Popa, citată de libertatea. ro. 
Din spital, medicul Alina Popa a transmis un mesaj emoâionant pentru semenii săi, care trec prin clipe grele în această perioadă: „Izolare. Credință. Speranță. Răbdare. Curaj.”

Medicii Alina Popa și Tiberiu Rugea de la Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Deva au fost diagnosticați cu Covid-19, în data de 25 martie fiind duși  la spitalul din Timișoara. 

Sursa foto: specialarad.ro

Adauga comentariu