Măsurile pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus încurcă planurile celor de la Protecția Consumatorilor. Controalele în spitalele din județ, suspendate

Zilele acestea, reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Hunedoara aveau planificate controale în toate spitalele din județ, privind condițiile de cazare și masă acordate pacienților. Acțiune care nu a fost posibilă, din cauza restricțiilor de acces impuse în unitățile medicale, în contextul prevenirii răspândirii infecțiilor cu Covid19. În unitățile medicale din județ, a fost restricționat accesul pentru aparținători, vizitatori etc., pentru a limita riscul de răspândire a virusului gripal. 

„Controalele au fost sistate din cauza carantinei. Verificările urmau să se facă pe partea de cazare și alimentație, respectiv pe serviciile adiacente prestațiior medicale. Am solicitat sprijinul Direcției de Sănătate Publică Hunedoara în efectuarea acestor controale și, azi, am primit informare de la Autoritatea noastră că se sistează controalele din cauza pe care am menționat-o”, a explicat Radu Costel, reprezentantul CJPC Hunedoara. 

 

Adauga comentariu