Mărginean revine la prima dragoste... din politică: „Am fost membru fondator al PUR. Este o datorie morală să restartez partidul”

Astăzi, Petru Mărginean a anunțat că pleacă din PSD, fără să precizeze dacă se lasă de tot de politică. Contactat de ZIAR DE HUNEDOARA, fostul primar al Devei a dat de înțeles că se întoarce la formațiunea cu care a debutat – Partidul Umanist Român (PUR).  

„Am fost membru fondator al PUR. Am ocupat funcții de subprefect, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara și primar, susținut de PUR. Este o datorie morală să restartez partidul, să ajut la reconstrucția lui. Am plecat din PUR când Daniel Constantin a vândut partidul pe tavă cu toată infrastrctura lui. A confiscat partidul și a făcut jocuri politice doar în interesul lui”, a declarat Mărginean pentru ZIAR DE HUNEDOARA. 

Petru Mărginean s-a înscris în PSD în septembrie 2017, pentru a candida din partea acestui partid la funcția de primar al Devei, la alegerile locale parțiale organizate anul trecut. A câștigat Primăria Devei în 2012 pe listele USL. La jumătatea mandatului de primar, în 2014, s-a înscris în PNL. A canidat ca liberal la alegerile din 2016 la Primăria Devei, dar a pierdut în fața candidatului Mircia Muntean. După ce Muntean a fost condamnat definitiv, fotoliul de primar al Devei s-a disputat din nou. Mărginean s-a înscris în bătălia politică din partea PSD, dar nu a avut sorți de izbândă. 

Adauga comentariu